Bramborové knedlíky, odlehčené jáhlami. Nejlepší kombinace jsou třeba se zelím a kouskem prasátka, kdo má rád špenát tak sem s ním a naprosto boží jsou jen tak s vajíčkem. Jo a...
Zase záhada. Proč je ten knedlík Karlovarský? Hlavně že je neskutečně dobrý, nadýchaný bílkovým sněhem, chuť doplňuje sekaná čerstvá petrželka. Ke svíčkové, jasně! K rajské, jak...
Král všech omáček, klasika všech klasik. Jemný, pěkně nakynutý knedlíček, který je nejlepší přílohou pro ten nejomáčkovější národ... jo jo, jsme to my. Kdo má rád koprovku?...
Ovocný koláč se slaďoučkou máslovou drobenkou. Těsto je vláčné, protože je v něm zakysaná smetana. Navrch nešetříme meruňkami, tohle je prostě potřeba vyzkoušet.
Ovocný koláč se slaďoučkou máslovou drobenkou, do které přidáváme mleté vlašské ořechy. Těsto je vláčné, protože je v něm zakysaná smetana. Tentokrát s hruškami, s ořechvou...
Ovocný koláč se slaďoučkou máslovou drobenkou, do které přidáváme mleté vlašské ořechy. Těsto je vláčné, protože je v něm zakysaná smetana. Navrch nešetříme švestkami, tahle...